Individuele coaching

Door stress kan een waardevolle, voorheen goed functionerende, medewerker minder gaan presteren en zich gedemotiveerd voelen op het werk. 
Goedbedoeld, maar niet aan te bevelen,  is zo een medewerker naar een “op-pep-cursus” te sturen om het functioneren terug op een hoger niveau te krijgen. 
Mensen die gebukt gaan onder stress hebben vaak last van concentratiestoornissen, kunnen zich moeilijk focussen en zaken onthouden.

Een cursus volgen is dan niet de juiste actie. De persoon heeft nood aan innerlijke rust, een time-out om alles op een rij te kunnen zetten.

De individuele coaching houdt een hartcoherentietraining in en het samen zoeken met de coachee naar de mogelijke stressoren. 

De hartcoherentietraining geeft meer veerkracht en zal de perceptie op de situatie veranderen waardoor er vaak een oplossingsgericht denken/gedrag ontstaat. 
Er kan een afspraak gemaakt worden met het bedrijf of de organisatie, om medewerkers door te verwijzen naar Louvanie. Indien noodzakelijk kan er een bredere hulpverlening aangeboden worden via Revida, het stressmanagement centrum van de Sint Jozefkliniek. 
Een goede samenwerking met de HRM, Directie en/of arbeidsgeneeskundige dienst is dan een must.

Louvanie

AZ Rivierenland Bornem-Willebroek  - Praktijk Edegem

GSM 0474260041

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon